Iščemo nove člane ekipe. Za več informacij kliknite tu.

Vaš uspeh je na prvem mestu

Podjetje COC ponuja kvaliteten paket storitev, ki bodo postavile vašo zvesto stranko na prvo mesto, ter ji omogočili odlično uporabniško izkušnjo.

Storitve

V podjetju City of Collective vam ponujamo visoko kvalitetne rešitve.

Analiza trga

S pomočjo najsodobnejše tehnične in programske opreme ter ekipo strokovno usposobljenih sodelavcev  izvajamo tržne in javnomnenjske raziskave. Opravljamo jih za potrebe zasebnega in javnega sektorja, gospodarskih družb in državni organov.

Odhodni klici

Storitev odhodnih klicev najpogosteje vključuje generiranje sledi in prodajne klice k potencialnim strankam, navzkrižno prodajo in nadprodajo klicev že obstoječim strankam, klice za vzdrževanje strank, proaktivno storitev za stranke.

Podpora stranki

Odhodni klici
Poskrbimo za prodajo in nadprodajo klicev za obstoječe stranke, klice za vzdrževanje strank ter proaktivno storitev za stranke.

Dohodni klici
Podpora strankam za marsikoga predstavlja pravo nočno moro, vendar je za ohranjanje vašega dobrega imena podjetja nujna. Naš izobražen kader bo vaši stranki podal vse potrebne rešitve in dodatne informacije, ter tako ohranil ugled vašega podjetja.

CRM Rešitve

CRM vključuje več kot  le strojno in programsko opremo. Vstopamo  v obdobje, kjer dodana vrednost ni v tehnologiji, temveč v znanju in ljudeh. Kreiranje uspešnosti sodobnega
podjetja je vse bolj v rokah zaposlenih. Pri vsakem poslu je
namreč delo s stranko ključnega pomena.

Več si lahko ogledate na spodnji povezavi:

CRM Calify