Iščemo nove člane ekipe. Za več informacij kliknite tu.

Naš COC kolektiv.

Mlada ekipa željna novih izzivov in pridobivanja novih izkušenj. Cilj in vizija je omogočiti čim večjemu številu naročnikov izvajanje storitve klicnega centra na profesionalnem nivoju, zato smo razvili tudi svoj CRM sistem, prilagodljiv vsem možnim potrebam naročnika.

City of Collective
do
50%
Višja prodaja v prvem letu
78%
Zadovoljstvo naročnika
60-85%
Ohranitev strank
85%
Analiza prodaje

City Of Collective

City of Collective

Blagovna znamka COC, katero sta ustanovili podjetji DAKTA d.o.o. in MMUVE d.o.o. obratuje od leta 2018. Podjetji sta specializirani za izvajanje storitev klicnega centra. Znotraj dejavnosti klicnega centra pa se osredotočamo na prodajo. Namen združitve podjetij je predvsem zaradi kapacitete kolektiva, katera obsega preko 35 agentov in posledično zmožnost pridobivanja novih naročnikov.

Ker se zavedamo, da je prvi faktor kvalitetne storitve zadovoljen in izobražen delavec, skrbimo na dnevnem nivoju za nadzor opravljenih storitev, pozitivno nastrojeno razpoloženje ter znanje naših agentov. Obseg kolektiva lahko prilagajamo število agentov glede na zahteve naročnika.

Zgodba našega podjetja

Na časovnici si lahko ogledate kako napreduje in raste naše podjetje.

2022

Zaradi večjega obsega dela smo povečali COC kolektiv, zato smo v Mariboru odprli novo poslovalnico za opravlanje storitve našega klicnega centra.

2021

Konec leta 2021 naš kolektiv obsega 35 agentov. Opravljamo storitev direktne prodaje za 4 večje naročnike, podporo strankam za 2 večja naročnika, prodajo B2B, dogovarjanje terminov za terenske agente itd.

2020

Kolektiv je v letu 2020 štel že 28 agentov v klicnem centru, tako smo lahko pridobili še enega večjega poslovnega partnerja in tako še nadgradili našo prodajno storitev, saj smo temu podjetju že v prvih mesecih pridobili več kot 2000 novih naročnikov.

2019

V letu 2019 smo začeli sodelovanje še z dvema manjšima podjetjema in tako  razširili naše storitve tudi med poslovne stranke naročnikov in prodajo B2B.

2018

Združitev dveh podjetji. Kolektiv je obsegal 16 agentov, ki so opravljali storitev prodaje in podpore strankam za 2 večja naročnika, s katerima sodelujemo še danes.

Temelnje vrednote in načela

01

Ambicioznost

Je v sodelovanju z vsakim naročnikom na prvem mestu. Želja po dolgoročnem in uspešnem sodelovanju.

02

Odgovornost

Vsakega projekta se lotimo odgovorno, z vsemi razpoložljivi sredstvi. Zadovoljstvo naročnika nam pomeni največ.

03

Zagnanost

Na vsakem projektu se odraža naša mladost, saj ne obupamo zlahka in za vsakega naročnika preučimo vse možne poti do željenega uspeha.

04

Želja po uspehu

Projekta se lotimo s strastjo in željo po uspehu. Zato se vsakemu naročniku posvetimo v celoti, z namenom, da ustvarimo uspešno zgodbo.

05

Profesionalnost

Na vseh področjih strmimo k profesionalnemu odnosu do dela in komunikacije, tako z naročniki kot z njihovimi strankami.

06

Razigranost

Razigranost in dobra volja ne glede na vse, ostajamo pozitivni in nasmejani, ter skrbimo za dobro vzdušje znotraj podjetja.

Naša strokovna ekipa

Vid Možina

Vid Možina

ceo & co-founder
Darko Djokić

Darko Djokić

ceo & co-founder

Naše pisarne

Medvode

Naslov

Cesta Komandanta Staneta 4, 1215 Medvode

Elektronski naslov

info@coc.si

Ptuj

Naslov

Osojnikova cesta 3, 2250 Ptuj

Elektronski naslov

info@coc.si